Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Åpent korseminar i Berg kirke!

Åpent korseminar i Berg kirke!

publisert: 23. August 2019
Søndre Borg Vokalensemble inviterer til korseminar 7/9-2019 kl. 10- kl. 14 i Berg kirke.

Korseminaret er åpent for sangere som ønsker å lære mer om stemmebruk, pust og sangteknikk. Vi lærer også 2 lette sanger med SATB sats.
Seminaret ledes av kantoren i Berg Maria H. Johansen som har bachelor i klassisk sang.

Det vil bli servert kaffe, te og noe å bite i. Seminaret er gratis!
For mer informasjon og påmelding ta kontakt med kantor Maria H. Johansen på Mail: Maria.Haug@kirkenshus.halden.no

Litt informasjon om arrangøren Søndre Borg Vokalensemble.
Vi hører til Berg kirke og er for tiden 16 sangere som møtes annen hver uke i Berg kirke, onsdager i oddetallsuker kl. 19-21. Det er godt miljø i koret og det er veldig hyggelig å være med på øvelsene. Vi synger A capella sanger, folkemusikk, populære sanger og har et mål om å få et  variert repertoar. Vi ønsker oss flere sangglade mennesker i koret.