Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Friluftsgudstjeneste "under eika"

Friluftsgudstjeneste "under eika"

publisert: 13. Juni 2019
Søndag 16.06.2019 inviterer Berg menighet til gudstjeneste under Haldens vakreste kirketak - himmelhvelvingen over idylliske Sponvika.

Søndagens tradisjonsrike gudstjeneste i Sponvika går av stabelen kl. 11:00. Det er Berg menighet som igjen tar med seg alt som kan krype og gå bort til den store eika i Sponvika, og vi håper så mange som mulig finner veien til Sponvika for å feire gudstjeneste sammen. Et barn skal døpes, og vi gleder oss stort over begivenheten. Vi feirer nattverd sammen, og vi får høre Arild Elnes spille saksofon. Det er sogneprest Kristin Bakkevig som forretter, og kantor Maria H. Johansen som spiller el-piano.

NB: TA MED STOL!

Her blir det gudstjeneste uansett vær, men vi oppfordrer alle til å folde hender for den tjenlige sorten.