Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Sangkveld med Eyvind Skeie

publisert: 12. Juni 2019
Velkommen til sangkveld i Tistedal kirke onsdag 19. juni kl. 19.00! På denne sangkvelden får vi møte Eyvind Skeie, Gro Bente Kjellevold og Halvor Kjerkreit. Eyvind Skeie er kjent som prest og forfatter, og har skrevet over 1500 sanger og salmer. Mange husker også TV-programmer som Sesam Stasjon og Portveien 2 som er skrevet av Skeie.

Han har også utgitt sin egen salmebok med 316 salmer, og har fått med mange av sine salmer i Norsk salmebok. Hans mest kjente sang er «En stjerne skinner i natt» som er skrevet sammen med Tore W. Aas, og som er innspilt av blant andre Oslo Gospel Choir og Carola Häggkvist.

Sangkveld med Eyvind Skeie

Mezzosopranen Gro Bente Kjellevold er utdannet på Barratt Due Musikkinstitutt og Statens Operahøgskole. Hun holdt sin debutkonsert i 1995 og ble samme år ansatt ved Operaen i Kiel, der hun i løpet av 8 år sang over 30 operaroller. Kjellevold har sunget med en rekke symfoniorkestre, frie operagrupper, regionsoperaer, Rikskonsertene og musikkfestivaler i inn- og utland.

Sangkveld med Eyvind Skeie

Halvor Kjerkreit har utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim, Norges Musikkhøgskole i Oslo og Kunsthøgskolen i Oslo (operautdanninga). Han har hatt fast stilling som bratsjist i Kristiansand Symfoniorkester, og ellers frilansvirksomhet som bratsjist og sanger.

Det blir allsang der du får synge med, og vi serverer også kringle og kaffe! Velkommen!