Hva skjer?/Nyhetsarkiv/6-årsbok i Berg - og Rokke kirke

6-årsbok i Berg - og Rokke kirke

publisert: 26. April 2019
Søndag 5. mai er vårens siste gudstjenester med utdeling av bok til skolestarterne.

Både Rokke - og Berg kirke deler ut bøker til barna som fyller 6 år i år søndag 5. mai kl. 11.

Tirsdag 30. april kl. 17-18 inviteres barna til en felles samling i Berg kirke (Kirkestua oppgraderer vann og kloakk, så samlingen er flyttet over veien). Det blir lek og samlingsstund, sang og enkel kveldsmat. Meld dere på samlingen til menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl på tlf.: 41580269 eller mail: iag@halden.kommune.no. Ta gjerne med en voksen på samlingen.

Under gudstjenestene deles 6-årsbøkene ut. Berit Øksnes foretter gudstjenesten i Rokke kirke og Kristin Bakkevig foretter gudstjenesten i Berg kirke - begge søndag 5. mai kl. 11. Det er koselig om søsken, foreldre og andre nære og kjære blir med til kirken.

Velkommen!

6-årsbok i Berg - og Rokke kirke
Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Berit Øksnes Sogneprest, Prest