Hva skjer?/Nyhetsarkiv/De siste ukene av konfirmantåret 2018-2019

De siste ukene av konfirmantåret 2018-2019

publisert: 12. April 2019
Her finner du som er konfirmant i Rokke, Berg eller Halden det du trenger å vite om hva som skjer de siste ukene av konfirmantåret

Avslutingsfest

Vi ber om at alle fyller ut dette skjemaet senest fredag formiddag før festen i deres menighet.

De vanligste spørsmålene

"Hvor mange kan vi ha med i kirken?" Se her.

"Når skal egentlig Bobb Kåre konfirmeres...?" Se her.

"Når skal konfirmanten møte opp?" 30 min før i Rokke og Berg, 60 min før i Halden.

"Hvor skal konfirmantene møte?" I Berg: I kalpellet. I Rokke: Sakristiet bak i kirken. Halden: I kirken.

"Hva skal de ha på seg når de fortograferes?" Pene klær og sko. Det vanligste er å bruke antrekket for konfimasjonsdagen. Fellesbildet tas med konfirmantkappe.

"Du, vi har rotet bort det brevet fra fotografen..." Last ned her.

Program for de neste ukene

Når vi skriver dette er det straks påske, og deretter går vi rett inn i avslutningen av konfirmantåret. Nedenfor finner du en komplett oversikt. Hver samling er angitt først med NÅR, så HVEM den gjelder for, så HVOR og til slutt HVA som skjer.

HER KAN DU LASTE NED PDF MED PROGRAMMET

Palmesøndag 14/4 1100
ALLE SOM VIL
Berg kirke
Gudstjeneste med Kristin og Johannes i Berg kirke. (Ja, denne Gudstjenesten teller som en av de 4 fritt valgte. )

Torsdag 25/4 1700-1930
ALLE
Oppmøte i Berg kirke.
Felles seminar. Ta med Konfloggen. NB: Alle skal vise frem logg for 4 valgte gudstjenester denne dagen!

Mandag 29/4 1800-1930
Os allé 13, 3. etg.
HALDEN
Fest for konfirmantene og familiene i Halden menighet. Husk å melde fra hvor mange som kommer innen fredag 26/4 kl 10!

Fredag 3/5 1500-??
Immanuels krk.
Kappeprøving, øving til konfirmasjonsgudtjeneste og fotografering. Fotografen tar fellesbilde 1630, deretter tar han enkeltbilder. Du kan gå så fort du er ferdig med det du skal være med på. Husk pent fottøy og pent tøy under kappen til fellesbildet.

Søndag 5/5 1100-1200
Immanuels krk.
Konfirmasjonsgudstjenestene for Halden menighet. Konfirmantene møter i kirken kl 10:00.

Mandag 6/5 1800-2000
BERG 1,2,3
Berg kirkestue
Fest for konfirmanter og familier i Berg menighet, basisgruppe 1-3. Husk å melde fra hvor mange som kommer innen fredag 3/5 kl 10! (NB: Hvis det absolutt ikke passer denne dagen kan det være mulig å bytte til dagen etter. Hør med Johannes så raskt som mulig.)

Tirsdag 7/5 1800-2000
BERG 4,5,6
Berg kirkestue
Fest for konfirmanter og familier i Berg menighet, basisgruppe 4-6. Husk å melde fra hvor mange som kommer innen fredag 3/5 kl 10! (NB: Hvis det absolutt ikke passer denne dagen kan det være mulig å bytte til dagen før. Hør med Johannes så raskt som mulig.)

Onsdag 8/5 1530-??
Berg krk.
Kappeprøving  og fotografering for alle konfirmantene i Berg. Fotografen tar fellesbilde 1630, deretter tar han enkeltbilder. Du kan gå så fort du er ferdig med det du skal være med på. Husk pent fottøy og pent tøy under kappen til fellesbildet.

Torsdag 9/5
Berg krk.
Øving til konfirmasjonsgudstjenesten. De som skal konfirmeres samtidig øver samtidig:
Lørdag kl 11:  1630-1655
Lørdag kl 13:  1700-1725
Søndag kl 11:  1730-1755
Søndag kl 13:  1800-1825
Møt presis. Vent UTENFOR KIRKEN til dere blir hentet inn.

Lørdag 11/5 og Søndag 12/5
Berg krk.
Konfirmasjonsgudstjenester for Berg menighet kl 11 og 13 begge dager. Oversikt over hvem som konfirmeres når ligger på kirkens nettsider. Konfirmantene møter i kapellet presis 30 min. før sin gudstjeneste.

Mandag 27/5 1600-??
Rokke krk.
Kappeprøving, øving til konfirmasjonsgudtjeneste og fotografering. Fotografen tar fellesbilde 1730, deretter tar han enkeltbilder. Du kan gå så fort du er ferdig med det du skal være med på. Husk pent fottøy og pent tøy under kappen til fellesbildet.

Tirsdag 28/5 1800-1930
Rokke bedehus
Fest for konfirmantene og familiene i Rokke menighet. Husk å melde fra hvor mange som kommer innen fredag 24/5 kl 10!

Søndag 2/6
Rokke krk.
Konfirmasjonsgudstjenester for Rokke menighet Kl 11 og 13.Oversikt over hvem som konfirmeres når ligger på kirkens nettsider. Konfirmantene møter i kirken presis 30 min. før sin gudstjeneste.

Om de 4 fritt valgte gudstjenestene:

ALLE skal vise frem logg for sine fritt valgte gudstjenester på seminaret 25. april! Hvis du mangler noen gudstjenester da, SKAL du ha med deg en plan for når du skal få vært med på disse, og dine foresatte må sende Johannes en epost senest dagen før konfirmasjonen med bekreftelse på at du har vært på de gudstjenestene du skal.

Hvis du mangler en eller flere: I påsken er det MANGE gudstjenester du kan gå på, både her i byen og alle andre steder. 

Hvis du har vært på gudstjenester men mangler underskrifter kan du få foresatte til å skrive under for deg. Begravlser, bryllup, skolegudstjenester og alle de gudstjenestene som du i følge semesterprogrammet uansett skulle vært med på teller IKKE som en av «dine 4».

Etter konfirmasjon:

Vi håper mange av dere har lyst til å bli med på Sommerfest for ungdom i Sponvika søndag 16. juni. Det er utegudstjeneste under Eika kl 11, og deretter blir det grillings, bading, sommerquiz og annet hyggelig. Påmelding til Johannes innen fredag 13, juni kl 10. Gratis! :)

Etter sommeren kan du bli med som konfirmantleder: Vi arrangerer lederkurs og DU kan bli med! Det er morsomt, fint, soisalt og lærerikt, og du får bli med og lage et supert konfirmantår for neste års konfirmanter.