Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Herregårdskveld på Karlsholm

Herregårdskveld på Karlsholm

publisert: 04. April 2019
Torsdag 11.april kl 18 blir det ny spennende Bygdekveld på Karlsholm. Der vil lokalhistorikeren Torbjørn Østby kåsere om «Herregårdene på Idd». Det blir fokus på hva som skulle til for å bli en herregård, om personene bak sæteretten og om hva som skjedde med gårdene.

Kveldens musikalske gjest på Karlsholm er sangeren Per Øyvind Brotkorb. Sammen med vår egen lokale Marte-Kari Melkerud vil han presentere et knippe kjente og kjære sanger, selvsagt kombinert med frisk og glad allsang sammen med alle de tilstedeværende!

Initiativtakerne bak tiltaket "Bygdekveld på Karlsholm" er en lokal gruppe ildsjeler som kaller seg "Karlsholms venner". I mange år har forsamlingshuset Karlsholm vært et viktig møtested på Idd. Det har gitt bygdefolk i alle aldre gode minner. Samlingene de har deltatt i på Karlsholm har vært viktige. Håpet er at bygdekvelden torsdag 11.april vil bli et flott bidrag i den rekken.

Som seg hør og bør blir det selvsagt god tid til mat og prat på arrangementet - i tillegg til at det blir utlodning og også anledning for alle til å verve seg som offisiell "Karlsholm-venn".

 

Finn veien hit:

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone