Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Fastegudstjeneste i Berg kirke

Fastegudstjeneste i Berg kirke

publisert: 03. April 2019
"Del ditt brød." - det er en overskrift denne søndagen - hvor konfirmanter, blandakoret og strykere fra Kulturskolen er med.

Vi er på slutten av fastetida og vi vi slutter oss til fasteaksjonen som Kikrens Nødhjelp har. Orda som leses fra Bibelen handler også om dette llivsviktige brødet! - og om han som sa om seg selv at han er livets brød. Konfirmantene deltar i gudstjenesten. Det gjør også en gruppe med strykere fra Halden kulturskole og Berg blandakor. Sogneprest Kristin Bakkevig forretter, og kantor Maria H. Johansen spiller og dirigerer koret. Vi feirer nattverd sammen, og dagens offer går til Kirkens Nødhjelp. Som alltid er det tid til kirkekaffe som serveres av gode medhjelpere. Velkommen til fellesskap!