Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Kom og se konfirmantmusikalen Maria, Maria, Maria

Kom og se konfirmantmusikalen Maria, Maria, Maria

publisert: 27. Mars 2019
Søndag 31. mars kl 18:00 presenterer konfirmantene i Rokke, Berg og Halden menigheter konfirmantmusikalen "Maria, Maria, Maria" i Immanuels kirke. Hvem var Jesus? Maria Magdalena, Maria fra Betania og Maria Jesu mor møtes igjen et år etter -den- påsken og prøver å finne et svar...

Over 70 ungdommer har jobbet i 5 uker med å skape kveldens forestilling. Gjennom skuespill, sang, dans, musikk, bilder og lys får vi møte tre av av evangeliets vikitigste damer. De tre har to ting til felles: De heter alle tre Maria, og de kjente alle Jesus. Dette er deres fortelling om ham.

Det er innlagt pause i forestillingen med fotoutstilling, leir på kirkebakken og mulighet til å få seg noe godt og spise og drikke.

Forestillingen er åpen for alle og gratis. Det blir samlet inn en gave til konfirmantarbeidet i Rokke, Berg og Halden.

Dørene åpner klokken 17:30.