Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Velkommen til KAKAO

Velkommen til KAKAO

publisert: 08. Mars 2019
KAKAO er et tilbud til ungdom på søndager 19-21 i kirkestua i Berg. KAKAO er et sted du kan komme som du er, slappe av og få litt påfyll før uka begynner.

Kl 19 er det en felles samling med utgangspunkt i dagens tema (og DU kan være med å velge hvilke temaer vi skal ha!), og en liten prat i grupper. Etterpå kan du velge om du bare vil slappe av og spise vaffel og spille spill, eller om du vil være med på Aktiviteten kl 20.

Vi selger vafler, saft og kakao. :-)

Dørene åpner kl 18:30.

KAKAO-søndager vinter/vår 2019:

20/1, 10/2, 24/2, 10/3, 24/3, 7/4, 28/4, 26/5

Temaer til KAKAO

Vi starter KAKAO-kveldene med en felles samling der vi tar opp et eller annet tema. Finner vi noe om dette i Bibelen? Har vi noen erfaringer og tanker som vi tror det er bra å dele om dette temaet? Hvis du har forslag til tema du har lyst til at vi skal bruke kan du gjerne sende det inn her.

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog