Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Hvor mange kan dere ha med dere i kirken på konfirmasjondagen?

Hvor mange kan dere ha med dere i kirken på konfirmasjondagen?

publisert: 05. Mars 2019
I Rokke og Berg har vi bedt alle konfirmantene om å registrere hvor mange gjester dere ønsker å ta med dere i kirken på konfirmasjonsdagen. På noen av gudstjenestene må vi på bakgrunn av disse tilbakemeldingene dessverre legge begrensninger på hvor mange gjester hver konfirmant kan ta med.

Følgende begreninger på antallet personer i kirken  gjelder for konfirmasjonsgudstjenestene i Rokke, Berg og Halden våren 2019:

Immanuels kirke:

Ingen begrensninger

Berg kirke:

Lørdag kl 11: Det antallet dere har meldt inn, men ikke fler enn 25 personer pr konfirmant.

Lørdag kl 13: Det antallet dere har meldt inn.

Søndag kl 11: Ingen begrensninger

Søndag kl 13: Ingen begrensninger

Rokke kirke:

Kl 11: Det antallet dere har meldt inn, men ikke fler enn 20 personer pr konfirmant.

Kl 13: Det antallet dere har meldt inn, men ikke fler enn 13 personer pr konfirmant.

PS: Oversikt over hvem som skal konfirmeres når ligger her.

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog