Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Fastelavnssøndag 03. mars i byens kirker

Fastelavnssøndag 03. mars i byens kirker

publisert: 22. Februar 2019

På søndag 3. mars feirer vi fastelavn i Immanuels kirke kl. 11:00. Da er det karnevalsgudstjeneste, og alle er velkommen til å kle seg ut! Barnekoret synger, og to små barn skal døpes. Kantor Marie Håkensen spiller, menighetspedagog Iselin A.Gjøstøl forteller og Berit Øksnes er prest. Det er karnevalsverksted fra kl. 9:30. Der lager vi fastelavensris og masker. Møt opp for en trivelig gudstjeneste i Immanuels kirke!

I Idd kirke feirer vi karnevalsgudstjeneste med dåp kl. 11:00. Idd barneklubb deltar i dag. Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og Knut-Ronald Haugen spiller. Velkommen til kirkekaffe etterpå!

I Tistedal kirke er det også karnevalsgudstjeneste kl. 11:00. Fossekallen speidergruppe deltar i dag. Sogneprest Kjell Halvard Flø forretter, og og kantor Marte-Kari Melkerud spiller. Perkusjonist Kjetil Henriksen er også med i dag.

Det vil også være fastelavnsgudstjeneste med karneval i Prestebakke kirke kl. 16:00. Der er det karnevalsverksted fra kl. 14:00. Barneklubben Venner og menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl deltar. Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og organist Pål-Espen Haugen spiller. Velkommen til kirkekaffe etterpå!

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Berit Øksnes Sogneprest, Prest
Kjell Halvard Flø Sogneprest