Hva skjer?/Nyhetsarkiv/LYS VÅKEN – Overnatting i kirken for 11-åringer

LYS VÅKEN – Overnatting i kirken for 11-åringer

publisert: 25. Oktober 2018
Lys våken er et arrangement for 11-åringer som finner sted i kirker over hele landet. Menighetene i Halden ønsker at 11-åringene skal bli kjent med kirken sin. Derfor inviteres alle 11-åringer for å bli med på kirkerebus, kirkeverksted, leker, konkurranser, film og god mat. I tillegg skal de sove i kirken. På søndagen skal vi være med å delta på gudstjenesten med det de har lært.

Immanuel kirke:  17-18. november

Tistedal kirke (for Asak og Tistedal menigheter):  17-18. november

Idd kirke:  17-18. november

Prestebakke kirke:  24-25. november

LYS VÅKEN –  Overnatting i kirken for 11-åringer

Fyll ut skjemaet nedenfor sammen med en foresatt.

Info og spørsmål kan rettes til Ragna R. Hult 934 91 954,
Iselin A. Gjøstøl 41580269

ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no / iag@halden.kommune.no

LYS VÅKEN –  Overnatting i kirken for 11-åringer

Til foresatte - "Englevakt":

Vi ønsker å spille på lag med dere i trosopplæringen.  Under ”Lys Våken” trenger vi noen som kan være med og hjelpe til med praktiske oppgaver (englevakt).  Vi trenger hjelp til å lage frokost (søndag morgen), hente pizza (lørdag kveld), dekke bord/pynte til lørdagskosen/kvelds, stå på post (rebusløype) etc.  Kunne du/dere tenke dere å hjelpe oss med dette?

Gi beskjed ved påmeldingen dersom du/dere har anledning til å bidra/være englevakt.

Påmelding ikke lenger mulig.

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring