Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Høsttakkegudstjeneste og utdeling av 4-årsboka i Berg og Rokke

Høsttakkegudstjeneste og utdeling av 4-årsboka i Berg og Rokke

publisert: 09. Oktober 2018
Søndag 14.oktober kl 11 er kirken pyntet av bygdekvinnelaget og 4 åringer er spesielt invitert! Søndag 21 oktober er det Rokke kirke sin tur

Vi gleder oss over å kunne takke Gud for alt som jorda gir oss og mennesker arbeider med Kanskje er vi i år blitt oppmerksomme på  hvor sårbare vi er. Tørken ga oss et perspektiv.

Under gudstjenesten,  blir det døpt 2 barn, juniorkonfirmantene deltar, vi feirer nattverd sammen - og vi får anledning til å se og ta på det som bygdekvinnelage har pyntet med.

Alle 4åringer som har lyst, er velkommen til å komme en time før gudstjenesten, kl 10, til aktiviteter og læring i Kirkestua (I Rokke: Kapellet) sammen med Iselin, før vi går over i kirka.

Ta gjerne med deg familie, venner, besteforeldre og faddere til gudstjenesten.

Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.

4-års boka - "Min kirkebok" er en variert og mangfoldig bok som tar utgangspunkt i fireåringens hverdag og opplevelser. Boka inneholder bibelfortellinger, kunstbilder, sanger og salmer med både noter og besifring. Min kirkebok er en glad og fargerik bok. Hovedpersonene Bo og Nora er elsket av barna. Disse kan vi følge videre i 6-årsboka, som deles ut til 6-åringene.

Menighetene i Halden deler hver høst ut kirkeboka til alle 4-åringene som er medlem av menigheten eller hvor en av foreldrene er medlem i Den norke kirke. Barna får invitasjon i posten det året de fyller 4 år.

Høsttakkegudstjeneste og utdeling av 4-årsboka i Berg og Rokke

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider