Hva skjer?/Nyhetsarkiv/«Bygdekveld på Karlsholm» med spennende gjester

«Bygdekveld på Karlsholm» med spennende gjester

publisert: 28. September 2018
Stenhuggerliv, Elvisrytmer og kjære sangskatter på «Bygdekveld på Karlsholm» 11. oktober

Torsdag 11.oktober kl. 18 inviteres det til en ny spennende «Bygdekveld på Karlsholm». Initiativtakerne bak tiltaket er en lokal gruppe ildsjeler som kaller seg «Karlsholms venner». I mange år har forsamlingshuset Karlsholm vært et viktig møtested på Idd. Det har gitt bygdefolk i alle aldre gode minner. Samlingene de har deltatt i på Karlsholm har vært viktige. Håpet er at bygdekvelden torsdag 11. oktober vil bli et flott bidrag i den rekken.

På bygdekvelden vil lokalhistoriker Torbjørn Østby kåsere om stenhugger Karl som bodde på Karlsholm og om bekken som forsvant. Med glimt i øyet vil han også fortelle om den spesielle konkurransen med det daværende bedehuset på Idd.

Kveldens musikalske gjester vil spenne bredt fra friske Elvis-rytmer med Ann-Lisbeth Bjerke, PM Karlsson og Marte-Kari Melkerud til kjente og kjære sangskatter med Pella Musikkforening. Til sammen burde det bli et bredt repertoar med noe for enhver smak.

Som seg hør og bør blir det selvsagt god tid til mat og prat på torsdagens bygdekveld – i tillegg til at det blir utlodning og også anledning for alle til å verve seg som offisiell «Karlsholm-venn».

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone