Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Påskefeiringen 2018

Påskefeiringen 2018

publisert: 12. Mars 2018
Det lir mot påske, og Haldens menigheter innbyr til nok en feiring av historiens viktigste hendelse.

Haldens menigheter inviterer deg til å oppleve Jesu vei fra kongehyllest via lidelse, kors og grav til seier over døden. Og du er invitert til å bli med å feire oppstandelsen og livet sammen med hele den kristne kirke – i din kirke der du bor.

Palmesøndag 25.03.18

Asak kirke kl. 11:00

Familiegudstjeneste ved kapellan Martin Lund og organist Marte-Kari Melkerud.

Immanuels kirke kl. 11:00

Palmesøndagsgudstjeneste ved sogneprest Halvor Gregersen og kantor Maria H. Johansen. Stephan Smith spiller trompet. Dåp. Nattverd.

Søndre Enningdalen kirke kl. 18:00

«Påsken i ord og toner» ved organist Pål- Espen Haugen og kapellan Martin Lund. Margrethe Gaulin Simensen synger.

Onsdag 28.03.18

Os kapell kl. 19:00

Pasjonsmeditasjon ved sogneprest Kristin Bakkevig og menighetspedagog Johannes Wilberg Halvorsen. Organist Jan Erik Norheim har musikalsk ansvar.

Skjærtorsdag 29.03.18

Tistedal kirke kl. 18:00

Gudstjeneste ved sogneprest Kjell Halvard Flø og organist Marte-Kari Melkerud. Ole Hermann Huth spiller fiolin.

Berg kirke kl. 18:00

Skjærtorsdagsgudstjeneste med måltid ved sogneprest Kristin Bakkevig og organist Maria H. Johansen.

Langfredag 30.03.18

Immanuels kirke kl. 11:00

Økumenisk langfredagsgudstjeneste ved sogneprest Jan Boye Lystad og medvirkende fra byens kirker. Jan Erik Norheim er organist. Jenny Marie Norheim synger. Arild Elnes spiller saksofon.

Idd kirke kl. 11:00

Pasjonsgudstjeneste ved sogneprest Reidar Finsådal og organist Knut-Ronald Haugen. Thomas Smith Mathisen synger. Rebecca Larsen spiller eufonium.

Berg kirke kl. 18:00

Pasjonsgudstjeneste ved sogneprest Kristin Bakkevig og kantor Maria H. Johansen. Arild Elnes spiller saksofon.

1. påskedag

Asak kirke kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved sogneprest Kjell Halvard Flø og organist Marte-Kari Melkerud. Anne Marie Solberg synger. Nicklas Bredahl spiller trompet.

Tistedal kirke kl. 08:30

Påskefrokostgudstjeneste ved sogneprest Kjell Halvard Flø og organist Marte-Kari Melkerud.

Idd kirke kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved sogneprest Reidar Finsådal og organist Knut-Ronald Haugen. Pål Esben Gustavsen spiller trompet. Nattverd.

Prestebakke kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved kapellan Martin Lund og organist Randi Bukholm. Vibecke Rødland Hansen spiller trompet.

Immanuels kirke kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved sogneprest Jan Boye Lystad og kantor Marie Håkensen. Maria Scott Hagen spiller fløyte. Dåp. Nattverd.

Berg kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved sogneprest Kristin Bakkevig og kantor Maria H. Johansen. Gard Lindberg Olsen spiller trompet. Konfirmanter deltar. Dåp. Nattverd.

Rokke kirke kl. 11:00

Påskefestgudstjeneste ved sogneprest Halvor Gregersen og organist Jan Erik Norheim. Nattverd.

Jan Boye Lystad Sogneprest
Kjell Halvard Flø Sogneprest