Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Sangkveld i Tistedal kirke

Sangkveld i Tistedal kirke

publisert: 16. Januar 2018
Onsdag 24. januar kl. 19.00 får vi høre solistene Aasmund Kaldestad og Marianne Sandvik Thorvaldsen på sangkveld i Tistedal kirke! Bli med på alle tiders sangkveld!

"Vi stemmer i en frydesang" har vi satt som overskrift for denne kvelden. "Hele menigheten synger" kunne vi også valgt som overskrift, for vi ønsker at mange skal få oppleve at det er fint å synge kjente og kjære sanger sammen. Så har vi også med oss to flotte solister:

Aasmund Kaldestad er kjent i Halden som frilans sanger siden 2000, en allsidig sanger som har gjort alt fra operaroller til visesang. Har sangstudier fra The Royal Academy of Music i London.

Marianne Sandvik Thorvaldsen har sunget fra hun var helt liten, både i kor, grupper og alene. De siste fire årene har hun vært med i Sarpsborg Kammerkor. Hun trives med alt fra salmer til gospel og visesang.

Denne sangkvelden er den første i en serie på tre kvelder denne våren. De neste datoene er 14. mars og 9. mai.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!