Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Hør en helt ny julesang

Hør en helt ny julesang

publisert: 21. November 2017
Organist Jan Erik Norheim er en kreativ mann. I år har han faktisk skrevet en helt ny julesang: "O, lysende stjerne".

Siden kirken i Halden skal spille kjente julesanger for hele byen i desember syntes vi det var på sin plass å dele denne helt nye julesangen med folk i Halden. "O, lysenede stjerne" er en dialog mellom Betlehemsstjernen og oss som leter etter Kongen som er født i stallen. Sangen er spilt inn i Berg kirke med Jenny Marie Norheim som vokalist akompagnert av Jan Erik Norheim på piano.

Når dette publiseres første gang skriver vi fremdeles slutten av november, og første søndag i advent er fremdeles en liten uke unna. Frem mot jul skal juleklokkespillet i Immanuels kirke spille en ny julesang hver dag. Frem til onsdag 29/11 kan du stemme frem hvilken julesang som skal spilles på julaften. Les mer om juleklokkespillet her, eller gå direkte til HAs avstemningsside.

Jan Erik Norheim Organist