Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Allehelgensfeiring i Halden

Allehelgensfeiring i Halden

publisert: 30. Oktober 2017
Den norske kirke markerer allehelgensaften og allehelgensdag gjennom forskjellige arrangementer lørdag og søndag. I disse minnes vi de som har gått bort i året som gikk. Det tennes lys, og navnene til de døde leses opp. Hjertelig velkommen skal du være!

Lørdag 04. november:

Asak kirke kl. 16:00

På lørdag ettermiddag er det allehelgensaften og minnegudstjeneste i Asak kirke. Her deltar prestene og diakonen fra Idd samarbeidsområde, og organist Knut-Ronald Haugen vil spille. Arild Elnes spiller saksofon. Vi vil minnes dem som gikk bort i året som gikk.

Rokke kirke kl. 19:00

På lørdag kveld er det allehelgensaften og tid for den tradisjonsrike minnesamlingen i Rokke kirke. Ansvarlig for kvelden er organist Jan Erik Norheim, og sogneprest Halvor Gregersen vil holde andakt. Arild Elnes vil spille saksofon, og Jenny Marie Norheim vil synge. Vi vil minnes dem som gikk bort i året som gikk. Kveldens offer går til Kirkens SOS.

Søndag 05. november:

Berg kirke kl. 11:00

På søndag er det allehelgensdag, og det feires minnegudstjeneste i Berg kirke. Sogneprest Kristin Bakkevig forretter, og organist Hans-Kristian Olsen spiller. Roald Tobiassen vil spille flygelhorn. Vi vil minnes de som gikk bort i året som gikk.

Idd kirke kl. 18:00

På søndag er det allehelgensdag og minnegudstjeneste i Idd kirke. Her deltar prestene og diakonen fra Idd samarbeidsområde, og organist Knut-Ronald Haugen vil spille. Arild Elnes vil spille saksofon, og det vil bli diktlesning og tenning av minnelys. Vi vil minnes de som gikk bort i året som gikk.

Immanuels kirke kl. 11:00

På søndag er det allehelgensdag, og det feires minnegudstjeneste i Immanuels kirke. Sogneprest Jan Boye Lystad forretter, og Hans-Eivind Johnsen Skinstad spiller. Vi vil minnes de som gikk bort i året som gikk. Dagens offer går til menighetens arbeid.

Prestebakke kirke kl. 11:00

På søndag er det allehelgensdag og minnegudstjeneste i Prestebakke kirke. Her deltar kapellan Martin Lund og diakon Hilde Finsådal, og organist Knut-Ronald Haugen vil spille. Arild Elnes vil spille saksofon, og det vil bli diktlesning og tenning av minnelys. Vi vil minnes de som gikk bort i året som gikk.

Tistedal kirke kl. 19:30

På søndag er det allehelgensdag og minnegudstjeneste i Tistedal kirke. Her deltar prestene og diakonen fra Idd samarbeidsområde, og organist Knut-Ronald Haugen vil spille. Arild Elnes vil spille saksofon, og det vil bli diktlesning og tenning av minnelys. Vi vil minnes de som gikk bort i året som gikk.

Jan Boye Lystad Sogneprest
Kjell Halvard Flø Sogneprest