Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

publisert: 12. August 2021
Lørdag 21. august utenfor Tistedal kirke

HELT FØRSTEKLASSES

Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

Lørdag 21. august har vi stand med utdeling av 6-årboka utenfor Tistedal kirke mellom kl. 11 og 13. Det vil være en natursti rundt på kirkegården som 6-åringen kan gjøre sammen med sin foresatte. Det serveres pølse og saft. Påmelding er ikke nødvendig, men alle påmeldte barn er garantert pølse.

Alle våre syv menigheter står i år sammen om arrangementet: Asak, Berg, Enningdalen, Halden, Idd, Rokke og Tistedal. "Helt førsteklasses" er en del av Trosopplæringen; kirkens tilbud til barn mellom 0 og 18 år. 6-årsboka inneholder mange fine bilder, bibelhistorier, sanger og tegneserier om Bo og Nora.

Vedlagt ligger brevet som er sendt ut til årets 6-åringer.

Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

Velkommen til Tistedal kirke - og lykke til med skolestart!

Bilde

Menighetene i Halden deler hvert år ut kirkeboka til alle 6-åringer som ønsker den. Medlemmer får invitasjon i posten.

Passer ikke datoen, kan det avtales henting av boken på Kirkens hus i Os allé 13.

Tlf. Kirkens hus: 69179553

Tlf. menighetspedagog Iselin A. Gjøstøl: 41580269