Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Julen i Den norske kirke, Halden
Foto: Jens Bakke

Julen i Den norske kirke, Halden

publisert: 23. Desember 2016
Her finner du Den norske kirkes gudstjenester i jule- og nyttårshøytiden

Julaften – lørdag 24. desember

ASAK KIRKE:

Det er to gudstjenester i Asak kirke på julaften:

Kl. 14:30: Sogneprest Kjell Halvard Flø forretter, og kantor Rana Ahmadova spiller. Emilie Greaker vil synge, og Andreas Gaulin vil spille trompet. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

Kl. 16:00: Sogneprest Kjell Halvard Flø forretter, og kantor Rana Ahmadova spiller. Emilie Greaker vil synge, og Andreas Gaulin vil spille trompet. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

BERG KIRKE

Det er to gudstjenester i Berg kirke på julaften:

Kl. 14:00: Sogneprest Kristin Bakkevig forretter, og kantor Sevinj Mirzayeva spiller. Halden skolemusikkorps spiller. Offeret går til menighetens misjonsprosjekt «Lovsangshjemmet», som er en barnehage for småbarn i et slumområde i Bangkok.

Kl. 16:00: Sogneprest Kristin Bakkevig forretter, og kantor Sevinj Mirzayeva spiller. Arild Elnes som spiller saksofon, og offeret går til Kirkens Nødhjelp.

IDD KIRKE

Det er to gudstjenester i Idd kirke på julaften:

Kl. 14:00: Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og organist Morten Olaussen spiller. Det blir sang av Thomas Smith Mathisen og trompetspill av Pål Esben Gustavsen. Offeret går til menighetens misjonsprosjekt.

Kl. 16:00: Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og organist Morten Olaussen spiller. Det blir sang av Thomas Smith Mathisen og trompetspill av Pål Esben Gustavsen. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

Immanuels kirke

Det er to gudstjenester i Immanuels kirke på julaften:

Kl. 14:00: Sogneprest Jan Boye Lystad forretter, og organist Randi Bukholm spiller. Vibecke Rødland Hansen vil spille trompet for oss, og Halden barnekor deltar under ledelse av dirigent Marie Håkensen. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

Kl. 16:00: Sogneprest Jan Boye Lystad forretter, og organist Randi Bukholm spiller. Vibecke Rødland Hansen vil spille trompet for oss, og Silje Narvestad vil synge. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

Prestebakke kirke

Det er én gudstjeneste i Prestebakke kirke på julaften:

Kl. 16:00: Kapellan Martin Lund forretter, og organist Pål-Espen Haugen spiller. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

Rokke kirke

Det er én gudstjeneste i Rokke kirke på julaften:

Kl. 14:00: Sogneprest Halvor Gregersen forretter, og organist Jan Erik Norheim spiller. Arild Elnes spiller saksofon. Offeret går til Redd Barna.

Tistedal kirke

Det er én gudstjeneste i Tistedal kirke på julaften:

Kl. 14:00: Kapellan Martin Lund forretter, og organist er Sindre Seim Gulbrandsen. Musikere fra Idd skolemusikkorps deltar, og det blir sang av Solveig Bjørnstad og Tobias Dyrnes. Offeret går til Kirkens Nødhjelp.

1. juledag – søndag 25. desember

Berg kirke

Kl. 12:00: På første juledag er det høytidsgudstjeneste i Berg kirke. Sogneprest Kristin Bakkevig forretter, og kantor Sevinj Mirzayeva spiller. Roald Tobiassen spiller flygelhorn, og Daria Brattås synger. Vi feirer nattverd sammen. Offeret går til menighetens arbeid.

Idd kirke

Kl. 11:00: På første juledag er det høytidsgudstjeneste i Idd kirke. Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og kantor Rana Ahmadova spiller. Rebekka Larsen vil spille eufonium, mens Eivor Hulsund fra Halden kulturskole vil synge. Vi feirer nattverd sammen. Offeret går til Det Norske Misjonsselskap.

Immanuels kirke

Kl. 12:00: På første juledag er det høytidsgudstjeneste i Immanuels kirke. Sogneprest Halvor Gregersen forretter, og organist Randi Bukholm spiller. Vi feirer nattverd sammen. Offeret går til menighetens arbeid.

Søndre Enningdalen kirke.

Kl. 23:00: Det er midnattsgudstjeneste i Søndre Enningdalen kirke på første juledag. Sogneprest Reidar Finsådal forretter, og organist Pål-Espen Haugen spiller. Offeret går til Det Norske Misjonsselskap.

Tistedal kirke

Kl. 11:00: På første juledag er det høytidsgudstjeneste i Tistedal kirke. Sogneprest Kjell Halvard Flø forretter, organist Sindre Seim Gulbrandsen spiller, og Emilie Greaker vil synge. Vi feirer nattverd sammen. Offeret går til Israelsmisjonen.

2. juledag – mandag 26. desember

Asak kirke

Kl. 11:00: Andre juledag er det julegudstjeneste i Asak kirke. Kapellan Martin Lund forretter, og organist Sindre Seim Gulbrandsen spiller. Vi feirer nattverd sammen. Offeret går til menighetens misjonsprosjekt.

Rokke kirke

Kl. 12:00 (Merk tid!): På andre juledag avholdes den tradisjonsrike julekonserten i Rokke kirke. Jan Erik Norheim er kapellmester, og med seg har han Arild Elnes på saksofon. Gro Jeanett Haug Moe, Inger Marie Vierli Vold og Kristin Harboe med gjestesolist Hedda Harboe vil synge. Kort andakt ved sogneprest Jan Boye Lystad. Offeret går til menighetens arbeid.

Nyttårsaften lørdag 31. desember

Immanuels kirke

Kl. 17:00: Det er nyttårsmesse i Immanuels kirke på nyttårsaften, og dette er Den norske kirkes felles gudstjenestefeiring i dag. Prestene Jan Boye Lystad, Kristin Bakkevig og Reidar Finsådal, samt diakon Hilde Finsådal, deltar. Det er Sindre Seim Gulbrandsen som er organist, og Arild Elnes vil spille saksofon. Vi feirer nattverd sammen.

Nyttårsdag  søndag 1. januar

Idd kirke

Kl. 12:00: Det er nyttårsgudstjeneste i Idd kirke på første nyttårsdag, og dette er Den norske kirkes felles gudstjenestefeiring denne søndagen. Sogneprest Halvor Gregersen og kapellan Martin Lund forretter, og organist Randi Bukholm spiller. Vi feirer nattverd sammen

Albert Andersen Gjøstøl Menighetsfullmektig