Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Utdeling av 4-årsboka

Utdeling av 4-årsboka

publisert: 08. Oktober 2019
I løpet av september og oktober blir det utdeling av Min kirkebok for 4-åringene i alle menighetene i Halden! Førstkommende søndag er det utdeling i Berg kirke.

BildeVelkommen til Berg kirke førstkommende søndag, 13.10.19! Da feirer vi høsttakkegudstjeneste i Berg kirke. Menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl  har invitert sognets 4-åringer til kirken for å motta sin 4-årsbok.  De har sin egen samling i Kirkestua kl 10. Meld gjerne fra til Iselin på tlf, 41580269 - om du kommer.

Gudstjenesten begynner kl. 11. Kristin Bakkevig er prest og Maria H. Johansen, vår kantor, spiller. Representanter for Bygdekvinnelaget pynter kirken med noe av det vi høster inn; mat som vokser ute i naturen. Småtrolla synger for og med oss. Det bæres et barn til dåp - og vi feirer nattverd sammen. Offeret går til menighetens arbeid. Etter gudstejensten får vi stanse igjen for en prat og kirkekaffe/saft.

4-års boka

Min kirkebok er en variert og mangfoldig bok som tar utgangspunkt i fireåringens hverdag og opplevelser. Boka inneholder bibelfortellinger, kunstbilder, sanger og salmer med både noter og besifring. Min kirkebok er en glad og fargerik bok. Hovedpersonene Bo og Nora er elsket av barna. Disse kan vi følge videre i 6-årsboka, som deles ut til 6-åringene.

Menighetene i Halden deler hver høst ut kirkeboka til alle 4-åringene som er medlem av Den norke kirke. Barna får invitasjon i posten det året de fyller 4 år.

Utdeling av 4-årsboka Utdeling av 4-årsboka

Høsten 2019 deles 4-årboka ut på følgende søndager kl. 11:00:

22/09   Ynglingen* (Etter gudstjenesten er 4-åringene (og andre barn som deltar) velkommen til å delta på "høstverksted" hvor vi er kreative og lager fine ting!)

22/09   Idd kirke

22/09   Asak kirke

22/09   Søndre Enningdalen kirke (4- og 6-årsboka)

13/10   Berg kirke (Samling for 4-åringene i Kirkestua fra kl. 10)

20/10   Tistedal kirke

20/10   Rokke kirke (Samling for 4-åringene i kapellet fra kl. 10)

* Normalt feirer Halden menighet sine gudstjenester i Immanuels kirke. To ganger i året avholdes gudstjenesten på Ynglingen.

Passer ikke datoen du er invitert til, kan du gå på gudstjeneste i en av de andre kirkene og få boka der. Gudstjenestene begynner kl. 11.00.

Ta gjerne med deg familie, venner, besteforeldre og faddere til gudstjenesten.

Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.

Utdeling av 4-årsboka
Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring