Hva skjer?

Lokale konsekvenser av smitteverntiltak (gjelder bla. begravelser) - oppdatering 07.04.20

I tråd med sentrale føringer og pålegg videreføres avlysning av alle gudstjenester og andre arrangementer i Den norske kirke i Haldens regi til og med 13. april. Det gjøres også endringer i rutiner for begravelser. Her finner du flere detaljer.

Begravelses- og bisettelsesseremonier

Asak og Berg kirker benyttes til begravelses- og bisettelsseremonier. Her kan maksimalt 30 personer delta, og vi holder den anbefalte avstanden på to meter. Det vil kun være én begravelse daglig, slik at kirken kan rengjøres behørig til neste dag. Det er tirsdag, onsdag, torsdag og fredag som er seremonidager. 

Os kapell brukes kun om Berg eller Asak kirke ikke kan benyttes. De gravferder som allerede er satt går der. Kun nærmeste familie og ikke mer enn 20 personer kan være tilstede, og vi holder den anbefalte avstanden på to meter.

Ved kistebegravelser på andre kirkegårder, blir det jordpåkastelse inne i kirken/kapellet. De pårørende bærer kisten ut i bilen, og kun begravelsesbyrå kjører kisten til kirkegården hvor den skal settes ned.

Alle gudstjenester og andre arrangementer i kirkens regi er avlyst! På søn- og helligdager har Den norske kirke gudstjenester i NRKs sendeprogram kl. 11:00. Vi viser til våre Facebook-sider for et bredt spekter av oppbyggelig stoff du kan gjøre deg nytte av.

I tråd med myndighetenes pålegg og anbefalinger er alle gudstjenester og arrangementer i vår regi avlyst, foreløpig frem til og med 13. april.

Dersom du har planlagt dåp i nærmeste fremtid, kan du regne med å bli kontaktet om ikke lenge.

Alle vårens konfirmasjoner er utsatt til høsten Se egen sak her

Menighetskontoret og kirkevergekontoret i Os Allé 13 er stengt for besøkende 

Sørgesamtaler foregår nå fortrinnsvis per telefon eller andre digitale medier. Hvis dette av ulike grunner blir vanskelig for de pårørende, kan sørgesamtaler foregå i 3. etasje i Menighetssalen mellom prest og noen få pårørende.

Sentralbordet er betjent mellom 10:00-14:00 på 69 17 95 30.
Kirkevergens kontor nås på e-post: fellesraadet@kirkenshus.halden.no
Menighetskontoret nås på e-post: halden@kirkenshus.halden.no

Trenger du noen å snakke med? Se her.

Hva skjer?

Nedenfor ser du en kalenderoversikt over alt som skjer i menighetene i Halden de neste månedene. Du kan bruke disse taggene til å avgrense kalendervisningen til det du er interessert i.

... Laster kalender ...

Hvis kalenderen bruker lang tid på å laste inn kan du prøve å laste hele siden på nytt:eller klikke her for å åpne kalender i eget vindu.
Faste aktiviteter
Til fellesskapet i Berg menighet
"Påsken er ikke avlyst" - det hører vi ofte - og det er sant! Men som fellesskap og som kirke strever vi oss fram til hvordan vi skal feire påska - sammenj
Les mer
En enkel hilsen før helga
Vi går inn i tredje uke av unntaktstilstand - og vi skjønner vel sakte at dette kommer til å ta på, og ta tid.
Les mer
Lokale konsekvenser av smitteverntiltak (gjelder bla. begravelser) - oppdatering 07.04.20
I tråd med sentrale føringer og pålegg videreføres avlysning av alle gudstjenester og andre arrangementer i Den norske kirke i Haldens regi til og med 13. april. Det gjøres også endringer i rutiner for begravelser. Her finner du flere detaljer.
Les mer
1 - 3 av 18
Arrangementer
Påskemeditasjon for palmesøndag
Gjennom påskeuken inviterer vi deg til å bli med på noen enkle påskemeditasjoner med et musikkstykke av Johan Sebastian Bach, et bilde og noen ord til ettertanke. Rydd gjerne noen minutter til å følge påskens fortelling gjennom uka, kanskje sette deg ned og tenne et lys?
Les mer
Når kollektkurven støver...
En mulighet til å gi til din menighet
Les mer
Bli med på virtuell korøvelse live på Facebook
Kantor Maria H. Johansen inviterer alle til å bli med på virtuell korøvelse på Facebooksiden vår onsdager kl 19.
Les mer
1 - 3 av 7

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone