Forsiden/Forsidevisning/Småtrolla i Berg

Småtrolla i Berg

publisert: 10. September 2018
Berg menighets tilbud til alle barn mellom 1 og 5 år.

Har du en gutt eller jente mellom 1 og 5 år som liker å synge, danse og forme/klippe/lime/tegne? Hjertelig velkommen til Småtrolla i Berg! Vi holder på i Berg kirkestue fra kl. 17:00. Kl. 18:00 spiser vi kveldsmat sammen, og da betaler hver familie kr. 20,-.

Har du større søsken? Kortilbudet Småskoletrolla er tilgjengelig for barn fra 6 til 9 år fra kl. 18:00 samme dag - i Berg kirke, rett over tunet.

Semesterets datoer er:

(Onsdag 31. oktober: IKKE SAMLING, men HalloVenn i Remmenhallen)

7. november

21. november

5. desember - Denne dagen har vi felles avslutning sammen med Juniorkonfirmantene og Småskoletrolla i Berg. Ta med nær og fjern familie, samt sedler og mynter til lodd! Det blir matservering.

Kontingenten til Småtrolla i Berg er 50 kr. pr. barn pr. år.

Påmelding til Janne Tove Brække / Iselin Andersen Gjøstøl (tilbake fra permisjon i oktober), tlf. 415 80 269 / janne.braekke@kirkenshus.halden.no

Velkommen til småbarnssang, lek og kveldsmat på Berg kirkestue (tidligere Berg prestegård)!

Småtrolla i Berg