Forsiden/Forsidevisning/Juniorkonfirmantene i Berg

Juniorkonfirmantene i Berg

publisert: 01. August 2019
Månedlige samlinger og ministranttjeneste i Berg kirke

Juniorkonfirmantene i Berg møtes i Berg kirke én onsdag i måneden etter skoletid (ca kl. 13:30 – 15:30). Vi spiser lunsj, leker, synger, dramatiserer, lærer ting om kirken og snakker sammen om Gud, livet, hverdagen, deg, meg og hverandre. Alle som har vært Tårnagenter inviteres til å være med, så fra og med vårsemesteret på 3. trinn er du velkommen til å være Juniorkonfirmant (det er selvfølgelig ikke et krav å ha vært med på Tårnagenthelgen!). Du kan være med helt til du når konfirmantalder.

Går du på Berg skole, er det bare å hoppe av skolebussen utenfor kirken og bli med på Juniorkonfirmantsamling! Går du på en annen skole hjelper vi gjerne til med transport. Ta kontakt, så finner vi en løsning.

I tillegg til etter-skoletid-samlingene får Juniorkonfirmantene opplæring i ministranttjeneste (prestens medhjelper i gudstjenesten) og tilbud om å være ministrant på flere gudstjenester i semesteret. Disse oppgavene er alt fra å være med i inngangsprosesjon, lese tekst, helle i dåpsvann, tenne dåpslys mm. Ministrantene har på seg ministrantkappe i gudstjenesten. Denne får man låne i kirken på de aktuelle søndagene.

Se vedlagt dokument for semesterets datoer.

Velkommen som Juniorkonfirmant! Hilsen Kristin og Maria (kontaktinformasjon finner du på høyre side av denne artikkelen)