Forsiden/Tårnagenthelg 2019

Idd, Asak og Rokke kirker
publisert: 04. Januar 2019
Går du på 3. trinn? Har du lyst til å bli med opp i kirketårnet?

Alle døpte i Den norske kirke, samt barn av kirkens medlemmer, født i 2010 mottar invitasjon i posten. Du er selvfølgelig velkommen til å delta, selv om du ikke har mottatt invitasjon.

Årets Tårnagenthelger:

Idd kirke: 19. - 20. januar

Asak kirke: 26. - 27. januar

Rokke kirke: 26. - 27. januar

HEMMELIGE AGENTER I KIRKENS KLOKKETÅRN

8-åringene i Halden får tilbud om å melde seg på tårnagenthelg i tre av byens kirker.  Sammen skal de løse mysterier og oppdrag rundt om i kirkene, og kirketårnet skal utforskes.

I Idd, Rokke og Asak kirker møter barna opp med forstørrelsesglass og lommelykter for å finne kirketårnets skjulte skatter. Kirkene har mange hemmelige symboler, og i mysterienes bok finnes mange agenttips.

Tårnagentene har gått som serie på NRK Super, og mange barn har fulgt med på programmene.

Lørdag 19. og søndag 20. januar braker den første Tårnagenthelgen løs i Halden!

Barna velger altså ett av følgende arrangementer:

Idd kirke, lørdag 19.-20. januar. (Påmelding 14/01). Idd og Enningdalen menigheter.

Rokke kirke, lørdag 27.-28. januar. (Påmelding 21/01). Rokke, Berg og Halden menigheter.

Asak kirke, lørdag 27.-28. januar. (Påmelding 21/01). Tistedal og Asak menigheter.

Vi møtes i kirken lørdag ettermiddag. Da får dere klatre opp i klokketårnet og utforske deler av kirken som andre ikke engang har sett! Dere vil få ulike oppdrag, og noen av oppdragene skal vi vise frem på gudstjenesten søndag. Så drar vi hjem og sover, før vi igjen møtes i kirken søndag morgen. Alle agentforeldre, agentsøsken og agentbesteforeldre er velkomne til Tårnagentgudstjenesten søndag kl. 11:00!

Meld deg på gjennom skjemaet nederst i denne artikkelen!

Påmelding kan også gjøres til Ragna pr. tlf /SMS/post:  69 17 95 67 / 934 91 954, Os Allè 13, 1777 Halden eller ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no

Både lørdag og søndag er selvfølgelig helt gratis!

Ditt første agentoppdrag:

Fortell minst én i klassen din

at du skal være med på Tårnagenthelg!

Tårnagenthelg 2019

Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding til Tårnagenthelg 2019

Påmelding til alle Tårnagenthelgene i Halden gjøres her.

NB: Påmelding må skje sammen med en voksen!

Hvilken Tårnagenthelg vil du melde deg på?

Kryss av for hvilket arrangement du ønsker å melde deg på. Du kan velge mellom:

Idd kirke: 19. - 20. januar

Rokke kirke: 26. - 27. januar

Asak kirke: 26. - 27. januar

Informasjon om deltager

Foresatt 1

Foresatt 2

Bruk av bilder

Vi prøver å få tatt en del bilder underveis i arrangementet. Vi vet at mange deltagere og foreldre synes det er hyggelig å se bilder i etterkant, og vi vil gjerne bruke bilder fra arrangementet til å vise frem hva som skjer i menighetene og til å rekruttere til senere års arrangementer.

Vi ber derfor dere som er foreldre om å krysse av i hvilken grad vi får lov til å bruke bilder der ditt barn er i tydelig fokus. Angi et av alternativene nedenfor:

INGEN:
Jeg ønsker ikke at bilder der mitt barn er i fokus skal publiseres på noen måte.

Illustrasjoner:
Jeg gir tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus brukes som illustrasjonsbilde i menighetenes informasjonsarbeide, feks. ved invitasjoner til fremtidige arrangementer.

Illustrasjoner + presse:
...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan trykkes i menighetsbladet og gis ut til pressen.

Illustrasjoner + presse + kirkens nettsider:
...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan publiseres på menighetens nettsider.

Illustrasjoner + presse + kirkens nettsider + sosiale medier:
...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan publiseres på sosiale medier (eksempelvis Facebook).

Tårnagenthelg 2019

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring