Forsiden/Tårnagenthelg 2020

Idd, Prestebakke, Asak og Rokke kirker
publisert: 18. Desember 2019
Går du på 3. trinn (eller 3 og 4 trinn for de som bor i Enningdalen menighet)? Har du lyst til å bli med opp i kirketårnet?

Alle døpte i Den norske kirke, samt barn av kirkens medlemmer, født i 2011 mottar invitasjon i posten. Du er selvfølgelig velkommen til å delta, selv om du ikke har mottatt invitasjon.

Årets Tårnagenthelger:

Idd kirke: 11. - 12. Januar

Prestebakke kirke: 18. - 19. Januar

Asak kirke: 25. - 26. Januar

Rokke kirke: 25. - 26. Januar

HEMMELIGE AGENTER I KIRKENS KLOKKETÅRN

8-åringene i Halden (8 og 9 åringene i Enningdalen) får tilbud om å melde seg på tårnagenthelg i fire av byens kirker.  Sammen skal de løse mysterier og oppdrag rundt om i kirkene, og kirketårnet skal utforskes.

I Idd, Prestebakke, Asak og Rokke kirker møter barna opp med forstørrelsesglass og lommelykter for å finne kirketårnets skjulte skatter. Kirkene har mange hemmelige symboler, og i mysterienes bok finnes mange agenttips.

Tårnagentene har gått som serie på NRK Super, og mange barn har fulgt med på programmene.

Lørdag 11. og Søndag 12. Januar braker den første Tårnagenthelgen løs i Halden!

Barna velger altså ett av følgende arrangementer:

Idd kirke, Lørdag 11. - 12. Januar. (Påmelding 07/01). Idd menighet.

Prestebakke kirke, Lørdag 18. - 19. Januar. (Påmelding 14/01). Enningdalen menighet.

Asak kirke, Lørdag 25. - 26. Januar (Påmelding 21/01). Asak og Tistedalen menigheter.

Rokke kirke, Lørdag 25. - 26. Januar. (Påmelding 21/01). Rokke, Berg og Halden menigheter.

Tårnagenthelg 2020

Vi møtes i kirken lørdag ettermiddag. Da får dere klatre opp i klokketårnet og utforske deler av kirken som andre ikke engang har sett! Dere vil få ulike oppdrag, og noen av oppdragene skal vi vise frem på gudstjenesten søndag. Så drar vi hjem og sover, før vi igjen møtes i kirken søndag morgen. Alle agentforeldre, agentsøsken, agentbesteforeldre og andre interesserte er velkomne til Tårnagentgudstjenesten søndag kl. 11:00!

Meld deg på gjennom skjemaet nederst i denne artikkelen!

Påmelding kan også gjøres til Kateket Runar Godø pr. tlf /post/epost:  69 17 95 67, Os Allè 13, 1777 Halden eller runar.godo@kirkenshus.halden.no

Både lørdag og søndag er selvfølgelig helt gratis!

Ditt første agentoppdrag:

Fortell minst én i klassen din

at du skal være med på Tårnagenthelg!

Tårnagenthelg 2020

Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding ikke lenger mulig.

Tårnagenthelg 2020

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider