Forsiden/Gudstjeneste 6. juni

Gudstjeneste 6. juni

publisert: 05. Juni 2021
Søndag kl 11 feirer vi gudstjeneste i Søndre Enningdalen kirke med sokneprest Kjell Halvard Flø og organist Pål-Espen Haugen. Gudstjenesten strømmes her og på Facebook.

Livesendingen starter klokken 11, og det er også mulighet til å se gudstjenesten i opptak senere.

Gudstjenesten er tilgjengelig fra klokken 11 søndag 6. juni, her og på vår Facebookside.

(Frem til kl 10:55 vil du enten få opp en feilmelding eller ingenting her, avhengig av hva slags nettleser du bruker. Last inn siden på nytt etter kl 10:55 for å starte live-stream)

PS:

Mange har blitt skuffet over hakking og andre tekniske problemer med livestrøm fra gudstjenestene.

Vi vet at mange setter pris på dette tilbudet, og derfor synes vi det er riktig å prøve å gi det enda litt tid.

Kom tilbake senere i dag og se opptak fra gudstjenesten hvis det er forstyrrelser på liveoverføringen. Der er eventuelle hopp og hakkinger borte. 😀

Ansatte og frivillige som jobber med teknikken, lærer stadig mer om hvilke grep som må gjøres for å unngå rusk i maskineriet.

Takk for deres tålmodighet!