Forsiden/Digital gudstjeneste med innsettelse av Kapellan Sigvald L. Steilbu

Digital gudstjeneste med innsettelse av Kapellan Sigvald L. Steilbu

publisert: 16. Januar 2021
Søndag 17. jan. kl. 16.00 kan du se gudstjeneste fra Asak kirke på facebook og youtube, der vi ønsker velkommen vår nye kapellan Sigvald L. Steilbu. Gudstjenesten er innspilt på forhånd, og vises altså bare på youtube og facebook. Det er ikke vanlig gudstjeneste i kirken i Asak denne helga.

Du kan se gudstjenesten på facebook, på siden til Den norske kirke i Halden, eller på lenken nedenfor til Youtube:

Gudstjeneste med innsettelse av kapellan Sigvald Steilbu - YouTube

Du får dere møte kapellan Sigvald Steilbu, sogneprest Reidar Finsådal, sogneprest Kjell Flø, prost Espen Feilberg Jacobsen, diakon Hilde Finsådal, organist Marte-Kari Melkerud,  trompetist Vegard Grinnbo, forsangerkor og tekstlesere fra de fire menighetene.

Musikken som spilles på orgel og trompet er: Come Sunday (Duke Ellington) og Celebration (Rolf Løvland)

Salmene er (Nummer i norsk salmebok):
-Til himlene rekker din trofasthet, Gud (312)
- Herre, jeg hjertelig ønsker å fremme din ære (665)
- Vi rekker våre hender frem (678)
- Guds kirkes grunnvoll ene (532)

Tekstene for søndagen er:
Jesaja 55, 1-3
Åp. 22, 16-17