Forsiden/Nettbasert konfirmantopplegg for alle konfirmantene i Den norske kirke i Halden

Nettbasert konfirmantopplegg for alle konfirmantene i Den norske kirke i Halden

publisert: 05. Januar 2021
Smittevernsreglene som ble innført 3. januar gjør at vi ikke kan samle konfirmantene til fysiske samlinger de neste ukene. På bakgrunn av dette har vi valgt å legge om konfirmantopplegget for alle menighetene i de kommende ukene. Det blir nettbasert konfirmantopplegg for alle frem til vinterferien.

For å gi forutsigbarhet har vi valgt å legge opp et nettbasert opplegg ihvertfall frem til vinterferien (uke 8). Vi kommer med ny beskjed før vinterfeiren om hvordan ting blir etterpå.

Oppdatert info for hver uke:

Uke 2/3   Uke 3/4   Uke 4/5  Uke 5/6  Uke 6/7  Uke 7/9 (vinterferie i uke 8!)  Uke 10

Slik blir programmet fremover

Konfirmantundervisningen vil bli lagt opp rundt tre hovedaktiviteter som alle er med på hver uke. Hver uke får et tema, og blir lagt opp slik:

1) Temavideo
2) Egenoppgaver/KONFLOGG
3) Teams-møte med konfirmantlæreren din

TEMAVIDEO

Hver mandag kveld legger vi ut en Youtubevideo om ukens tema.. Denne skal ALLE konfirmantene se i løpet av uka. Det ER lov for foreldre å se også... ;-)

OPPGAVER/KONFLOGG

Til denne videoen blir det noen spørsmål/oppgaver, som regel i Konfloggen. Disse skal alle gjøre/svare på innen fredag kveld, ta bilde av og sende til konfirmantlæreren sin.

TEAMS-møte

En dag i uka ETTER at du har sett videoen og svart på oppgavene blir det ca 20 minutter møte på Teams med konfirmantlæreren din (prest/menighetspedagog/kateket). Dette møtet blir i grupper på 5-10 personer. Hvis du allerede er delt inn i en basisgruppe (Rokke/Berg/Halden feks.) blir møtet sammen med denne. For de som er delt inn i litt større grupper deler vi denne gruppa i 2 eller 3 så det ikke blir alt for mange i hvert møte. Du får beskjed av konfirmnatlæreren din NÅR du skal ha møte og evt. sammen med hvem. Vi kommer så langt det er mulig til å ha ca. de samme tidene for disse møtene som det vi har hatt for de vanlige samlingene.

Oppstart

Nærmere info om hvor dere finner videolinker, møteinvitasjoner etc. kommer fortløpende. Vi begynner med første video i uke 2, altså mandag 11. januar. De første Teams-møtene blir dermed i uke 3.

Hva med gudstjenester...?

De nærmeste ukene blir det ingen fysiske gudstjenester i Halden. Vi kommer tilbake til hvordan dere evt. kan delta på digitale gudstjenester.

Berit Øksnes Sogneprest, Prest
Jan Boye Lystad Sogneprest