Forsiden/Gudstjeneste med jazztoner i Berg kirke

Gudstjeneste med jazztoner i Berg kirke

publisert: 17. November 2020
22.november kl 11:00 feirer vi gudstjeneste i Berg kirke sammen med Margrethe Gaulin Simensen og flere musikere.

Høsten er på sitt mørkeste - Det er søndagen i kirkeåret som kalles domssøndag - men også Kristi kongesøndag. "Våre liv taler sitt klare språk mot oss. Kristus taler for oss" - Gud er ikke vår motpart - men den som drar oss og utfordrer oss - med sin barmhjertighet. og utfordrer oss til barmhjertighet.

Negro spirituals og jazz har en "sound" springer ut av smerten over uretten i det menneskellige fellsskapet - og samtidig troen på at Guds rettferdighet skal seire!

I dag formidles tonene av solist Margrethe Gaulin Simensen, Arild Elnes på saksofon, Pål Espen Gudstavsen på trompet og Morten Olaussen på piano. og vi får i gudstjenestens fellesskap synge sammen med dem.

Offeret i dag går til menighetens arbeid.

På grunn av smittevernshensyn feirer vi ikke nattverd - og inviterer ikke til kirkekaffe -men vi er galde for å kunne se hverandre i kirken!

Velkommen til gudstjeneste!