Forsiden/Inger Hov kåserer om eldreomsorgen på Idd i tidligere tider

Inger Hov kåserer om eldreomsorgen på Idd i tidligere tider

publisert: 15. Oktober 2020
Torsdag 29.oktober kl 18 inviterer Idd Mannsforening kvinner og menn til en ny spennende kveld på Karlsholm. Da vil Inger Hov kåsere om muntre opplevelser og sterke historier fra årene hun jobbet på tidligere Idd pleie- og gamlehjem.

Den gang var eldreomsorgen ganske annerledes enn slik den er i dag. Sammen med søsteren flyttet nordhordalendingen Inger nemlig inn på selve institusjonen og bodde der sammen med de andre pleierne. Jobben hennes ble nærmest en tilværelse og en livsoppgave som fylte hele døgnet.

I møtet på Karlsholm blir det også frisk sang og musikk av Rakkestadteamet og Ord for kvelden av vår tidligere ungdomsprest Martin Lund – i tillegg til god tid til mat og prat – selvsagt med godt smittevern.

Alle kvinner og menn er hjertelig velkommen!

Menighet
Aldersgruppe