Forsiden/Gjenopplev 17. mai i Den norske kirke i Halden

Gjenopplev 17. mai i Den norske kirke i Halden

publisert: 16. Mai 2020
17. mai kan du se festgudstjeneste og festkonsert fra Immanuels kirke her på denne siden.

Festgudstjeneste fra Immanuels kirke

17. mai viser Den norske kirke i Halden i samarbeid med TV Østfold og Halden kommune festgudstjeneste fra Immanuels kirke.

(Du kan se gudstjenesten her på denne siden fra klokken 11:00.)

Medvirkende:

• Halden Damekor
  • Pål Esben Gustavsen
  • Ola Liland
  • Sogneprest Jan Lystad
  • Kantor Marie Håkensen

m.fl

Husker bare hva som hendte ned på Fredrikshald! - Festkonsert fra Immanuels kirke

Vi i Halden er glad i det 4. verset av nasjonalsangen, men kan du ALLE versene på Ja, vi elsker dette landet? 17. mai  klokken 1800 kan du høre et stjernelag av lokale musikere fremføre alle 8 vers og et knippe med andre vakre sanger som er garantert å gi alle nasjonalromantikere klump i halsen og en liten tåre i øyekroken.

(Videoen vises her på denne siden fra klokken 18.)

Medvirkende:

• Aasmund Kallestad
  • Irene Lundblad
  • Arild Elnes
  • Maria Haug Johansen
  • Jan Erik Norheim
  • Johannes W. Halvorsen

Vi benytter en innbygd videospiller fra Facebook for å vise videoen her på denne siden. Hvis du av en eller annen grunn ikke får opp videospillere ovenfor kan du se disse og tidligere publiserte videoer direkte på Facebook. Du trenger IKKE ha eller opprette en Facebookkonto for å gjøre dette.