Forsiden/Barnesamling - syng med!

Barnesamling - syng med!

publisert: 06. Mai 2020
Nå er det lenge siden Småtrolla, Familiesangen eller Barneklubben har hatt møte! Her er en helt egen samling for de minste, med regler, sanger og en bibelfortelling.

Her er en oversikt over det som pleier å skje for de minste i menighetene våre, og som vi nå håper kommer igang igjen om ikke så skrekkelig lenge:

- Småtrolla i Berg, annenhver onsdag kl. 17-18.30

- Familiekoret i Asak, annenhver torsdag kl. 17-18.30

- Barneklubben i Idd, annenhver onsdag kl. 17-18.30

- Babysangkurs holdes på formiddagen og rullerer på flere kirker, (ta kontakt med Hilde Finsådal på tlf.: 95106257)

Frivillige medarbeidere ordner mat, synger og spiller på samlingene. En stor hilsen sendes både til og fra dem.

Vi benytter en innbygd videospiller fra Facebook for å vise videoen her på denne siden. Hvis du av en eller annen grunn ikke får opp videospilleren ovenfor kan du se denne og tidligere publiserte videoer direkte på Facebook. Du trenger IKKE ha eller opprette en Facebookkonto for å gjøre dette.

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider