Forsiden/(AVLYST!) Koret La Capella feirer 30 år med jubileumskonsert

publisert: 14. Februar 2020
På jubileumskonserten i Immanuels kirke fredag 27.mars 2020 kl 1900 vil koret synge et bredt utvalg av sanger både a capella og med akkompagnement. Til dette vil vi få hjelp av kantor Marie Håkensen og andre musikere. I tillegg til La Capella vil gruppen Tress delta med sang og musikk sammen med Svein Bjørneby.

Dessverre må konserten utgå grunnet smittefare. Vi håper på nye muligheter til høsten.

For 30 år siden, i 1989, flyttet Halden KFUK/M fra Halden sentrum til «Nye Ynglingen» i Vidarsvei på Karrestad.

Flere sangglade Haldensere startet opp et nytt og frittstående kor, La Capella, et kor som skulle ha base i de nye lokalene. Koret har øvd på Ynglingen og har vært aktivt i hele perioden fra 1989 til 2019. Det er fortsatt mange av de opprinnelige kormedlemmene som er med, ikke minst dirigenten Hans-Kristian Olsen. Han har vært og er en stor inspirasjonskilde, noe både gamle og nyere medlemmer setter stor pris på.

(AVLYST!) Koret La Capella feirer 30 år med jubileumskonsert

Ved siden av en høy trivselsfaktor blant medlemmene, er det et mål for koret å formidle kristen tro. Derfor er mye av repertoaret kirkemusikk, salmer og kristne sanger i ulike sjangre. Ved siden av dette synger koret folkemusikk og annet, som negro spirituals, viser og kjente svenske og engelske sanger.

Gjennom årene har koret sunget mange steder og det har vært arrangert flere konserter. Noen av konsertene og temasamlingene har vært sammen med kjente sangere, musikere og andre «kjendiser», men i den siste tiden har det vært 30-årsjubileet som har hatt fokus.

Alle i La Capella ønsker velkommen til jubileumskonsert!

Menighet
Aldersgruppe