Forsiden/Ingen er bare det du ser

Ingen er bare det du ser

publisert: 13. Februar 2020
Torsdag 27.februar kl 18 får Idd Mannsforening besøk av Trond Henriksen. Han ble på 90-tallet omtalt som «Norges farligste mann» da han som rusavhengig vinningsforbryter kidnappet en politimann og en båtvakt i et forsøk på å flykte fra fengselet han satt i. Etter 30 år med rus og 13 år bak murene har Trond Henriksen nå fått et nytt liv som miljøarbeider i Kirkens Bymisjon her i Halden.

I møtet på Karlsholm, som denne gang er åpent både for kvinner og menn, vil Trond Henriksen fortelle fra livet sitt – med de mange nedturene og ikke minst den utrolige oppturen – til at han nå får være med å hjelpe andre i lignende uføre som han selv en gang var i.

«Ingen er bare det du ser» sier Trond Henriksen, med henvisning mottoet i Krikens Bymisjon. Budskapet hans er at det er håp for alle. Det er også den røde tråden i selvbiografien hans «Ingen murer er for høye» som kom ut til strålende kritikker i 2016.

I tillegg til Trond Henriksen og hans kåseri, blir det friske toner fra Skjeberg mannsmusikk, andakt av ungdomsdiakon Marit Brenne, og naturligvis god tid til mat og prat.

Alle er hjertelig velkommen!

Menighet
Aldersgruppe