Forsiden/BABYSANG

BABYSANG

publisert: 30. Juni 2021
Det ser lyst ut for babysangkurs i Tistedal kirke til høsten!

Med alle forbehold som må tas, ønsker vi velkommen til babysangkurs høsten 2021, med oppstart mandag 6. september kl. 11!

Babysang passer for alle babyer fra 0 – ca. 12 måneder i følge med en voksen.

Babysang er en enkel musikalsk hjelp for å stimulere og utvikle barnet ditt. Det er en flott mulighet til å friske opp gamle sangleker og barnesanger – i et hyggelig miljø sammen med andre småbarnsforeldre. Fosteret har vært omgitt av lyder og rytmer i mors mage. Åndedrett, bevegelser og hjerteslag er barnets første uttrykksformer. ”Jeg kan ikke synge” sier vi ofte. Likevel er musikalsk utfoldelse viktig, og for ditt barn er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet og gjenkjennelse.

I august vet vi mer om hvor mange deltakere vi kan ha, og om det blir ett eller flere kurs disse mandagene. Påmeldingen er åpen, men bekreftelse om plass og riktig kl.slett kommer ikke før i siste del av august. Oppgi gjerne både mailadresse og telefonnummer, samt ditt og barnets navn.

Påmelding til prest Berit Øksnes via e-mail: berit.oksnes@kirkenshus.halden.no eller pr. SMS/tlf.: 48082622

Kursledere:  Prest Berit Øksnes og menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl
Kursavgift: Kr. 100, inkl. bok til barnet

Vedlagt ligger flyer med generell informasjon, samt terminliste med kursdatoer.

BABYSANG