Forsiden/BABYSANG

BABYSANG

publisert: 21. Januar 2021
Bli med på babysang i Tistedal kirke!
Vi ønsker velkommen til babysangkurs i Tistedal kirke!

Mandag 26. april håper vi på å kunne starte opp nye babysangkurs. Mandagene frem til midten av juni (med unntak av 17. mai og 2. pinsedag) vil det gå to parallelle kurs; et kl. 11-12 og et kl. 13-14.

Babysang passer for alle babyer fra 0 – ca. 12 måneder i følge med en voksen.

Babysang er en enkel musikalsk hjelp for å stimulere og utvikle barnet ditt. Det er en flott mulighet til å friske opp gamle sangleker og barnesanger – i et hyggelig miljø sammen med andre småbarnsforeldre. Fosteret har vært omgitt av lyder og rytmer i mors mage. Åndedrett, bevegelser og hjerteslag er barnets første uttrykksformer. ”Jeg kan ikke synge” sier vi ofte. Likevel er musikalsk utfoldelse viktig, og for ditt barn er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet og gjenkjennelse.

Påmelding til prest Berit Øksnes via e-mail: berit.oksnes@kirkenshus.halden.no eller pr. SMS/tlf.: 48082622

Kursledere:  Prest Berit Øksnes og menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl
Kursavgift: Kr. 100, inkl. bok til barnet

Vedlagt ligger flyer med informasjon, samt terminliste med vårens datoer.

BABYSANG