Forsiden/Musikalsk adventskalender del 1 av 4 - Nordnorsk julesalme

Musikalsk adventskalender del 1 av 4 - Nordnorsk julesalme

publisert: 01. Desember 2019
I dag feirer vi første søndag i advent. Rundt i kirker og hjem tennes adventslys, og i ukene som kommer forbereder vi sinn, hjem og samfunn på å feire at Gud kom til jorden. I år har Kirken i Halden en liten adventsoverraskelse vi gjerne vil dele med hele byen: Hver av de fire søndagene frem til jul kommer det en liten julesangvideo spilt inn i en av kirkene våre. Vi håper dette kan være til glede og ettertanke i en tid med mye mas og styr. Ta noen minutter, sett deg ned et sted, lytt, pust og ta i mot.

Først ut er Søndre Borg vokalsensemble under ledelse av kantor Maria H. Johansen og Arild Elnes på sopransaxofon. De tar oss med til Berg kirke og gir oss Trygve Hoffs nydelige "Nordnorsk julesalme".

Hvis du ønsker å høre mer fra Søndre Borg vokalensemble og Arild Elnes bør du ta turen til Berg kirke søndag 18. desember kl 19 og bli med på "Vi synger julen inn". Koret tar også i mot nye sangere, og øver i Berg kirke på onsdager kl 19.

Med ønske om en fredfull førjulstid; enjoy!