Forsiden/Roland Lundgren til Mannsforeningen på Idd

Roland Lundgren til Mannsforeningen på Idd

publisert: 08. Oktober 2019
Torsdag 31.oktober kl 18 inviterer Idd Mannsforening til åpen kveld for kvinner og menn på Karlsholm. Der blir det storfint besøk av den svenske country- og gospelsangeren Roland Lundgren. Sammen med sin gode venn, Curt Petersén, utgjorde han i over 40 år den kjente duoen «Curt & Roland» som var banebrytende i en rekke kristne sammenhenger både i og utenfor Norden.

Sangen og musikken var sterkt influert av «The Everly Brothers» og flere av albumene deres ble innspilt i Nashville i USA. Det resulterte blant annet i 4 gullplater. Da Curt døde i 2009, fortsatte Roland sangvirksomheten alene – og iblant også sammen med Curts eldste sønn, Niclas.

På møtet i Mannsforeningen vil Roland i tillegg til å synge fra sitt rikholdige repertoar, også fortelle fra det spennende livet som omreisende sangevangelist.

Kveldens andakt holdes av tidligere sokneprest på Idd, Svein Olav Nicolaysen.

Menighet
Aldersgruppe