Forsiden/Røtter og reiseopplevelser på Karlsholm

Røtter og reiseopplevelser på Karlsholm

publisert: 01. Oktober 2019
Torsdag 10.oktober kl 18 blir det en ny spennende Bygdekveld på Karlsholm. Da vil Asakbonden Oddvar Mustorp fortelle om hvordan han i godt voksen alder tok sjansen og "dro opp røttene sine" for å bli internasjonal reiseoperatør! Det resulterte i en rekke flotte turopplevelser og førte til kjennskap og vennskap med mange interessante mennesker. Noen av disse opplevelsene vil vi få høre om på Bygdekvelden.

Kveldens musikalske gjest på Karlsholm er nøkkelharpemusikeren Kirsten Eggen fra Gressvik. I samspill med vår egen lokale Marte-Kari Melkerud vil hun presentere flott folkemusikk og andre musikalske sjangere - og dessuten blir det selvsagt blir mye frisk og glad allsang sammen med alle de tilstedeværende!

Initiativtakerne bak tiltaket «Bygdekveld på Karlsholm» er en lokal gruppe ildsjeler som kaller seg «Karlsholms venner». I mange år har forsamlingshuset Karlsholm vært et viktig møtested på Idd. Det har gitt bygdefolk i alle aldre gode minner. Samlingene de har deltatt i på Karlsholm har vært viktige. Håpet er at bygdekvelden torsdag 10.oktober vil bli et flott bidrag i den rekken.

Som seg hør og bør blir det selvsagt god tid til mat og prat på arrangementet – i tillegg til at det blir utlodning og også anledning for alle til å verve seg som offisiell «Karlsholm-venn».

Menighet