Forsiden/In Memory of Elvis - konsert i Immanuels kirke!

In Memory of Elvis - konsert i Immanuels kirke!

publisert: 02. September 2019
Elvis-gjengen er tilbake!

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media.
Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og fra september 2019 er det klart for "In Memory of Elvis Gospel - vol.2".
Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Flere av disse vil bli erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse! Var du blant de som opplevde "In Memory of Elvis Gospel" vil "vol.2" være verdt å få med seg. Vi garanterer en minst like magisk opplevelse som sist - med mange nye sanger.
Koret Pico Canto fra Halden medvirker på flere av sangene. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger! Mer om dette på vår Facebookside!

LINK TIL BESTILLING AV BILLETTER I HALDEN ;

Menighet