Forsiden/Berg menighet inviterer til dåpsfest

Berg menighet inviterer til dåpsfest

publisert: 03. Mai 2019
I disse dager sender Berg menighet ut en spesiell invitasjon til mange 1-, 2- og 3-åringer. Dette er barn som enten er døpt i Berg kirke eller hører til Berg menighet. Invitasjonen de får er til en dåpsfest i Berg kirkestue 22. mai kl 1630-1830.

- Vi har lenge ønsket å markere årsdagen for dåp i menigheten. Å komme til kirken for å døpe familiens nyeste lille medlem er en viktig og høytidelig anledning i svært mange familier. For mange handler det om tradisjon og identitet, i mange familier er det en fellesskapsbyggende anledning, og som kristen kirke er det å døpe og lære stadig nye generasjoner om Jesus faktisk en av hovedoppgavene våre. Derfor vil vi løfte frem det gode valget foreldrene har gjort for barna de har latt døpe, og inviterer både barn, foreldre og søsken til dåpsfest. Ønsket er at dette skal være en morsom og lærerik opplevelse for både barn og voksne.

Den 22. mai kl 1630 serverer vi derfor enkel barnevennlig middag i Kirkestua før det blir musikkstund, fortellerandakt og leker. Etterpå skal vi ut i hagen, og alle skal få sette sin egen potet som de får ta med seg hjem etterpå. Vi tror det skal være noe godt å hente her for alle, enten man er mamma-eller-pappa som slipper å ordne middag denne dagen, 2-åring som elsker å synge, 3-åring som synes traktor er det kuleste i hele verden eller storesøster som liker å herje i hagen med andre barn mens lillebror spiser ferdig middagen sin. Ønsket er at familien skal kunne komme alle sammen og oppleve fellesskap, mening og glede en vanlig hverdagsettermiddag i menigheten sin og samtidig få med seg et glimt av høytid og evigheten. Helt gratis.

Påmelding gjøres direkte til sogneprest Kristin Bakkevig på 48269054 innen 20. mai.

Berg menighet inviterer til dåpsfest
Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog