Forsiden/Tidsavgrenset stilling som gravstellarbeider i 45 % av hel stilling er ledig.

Tidsavgrenset stilling som gravstellarbeider i 45 % av hel stilling er ledig.

publisert: 03. April 2019
Ledig stilling som gravstellarbeider i 45 % av hel stilling for tidsrommet 01.05. – 31.08. 2019.

Gjennom legatavtaler med gravfestere ivaretar Halden kirkelige fellesråd stell av om lag 500 gravsteder gjennom sommersesongen.

Gravstellet er begrenset til 6 av våre 10 kirkegårder.

Oppgaver: Stell av gravstedene består i å klargjøre for planting, plante, vanne, klippe gress rundt gravstedene, og holde det enkelte gravsted pent gjennom hele sommersesongen. På høsten vil det også være opprydding. Den som blir tilsatt skal i store trekk samarbeide i team sammen med en annen gravstellarbeider. Den løpende kontakten med kirkevergekontoret, og koordineringen av en god arbeidsfordeling mellom de to ligger til den andre tilsatte.

Personlige egenskaper: Vi er ute etter deg som liker å være ute i all slags vær. Det er viktig for oss at du har gode samarbeidsevner og kan jobbe systematisk og selvstendig. Du må kunne følge de rutiner som gjelder for virksomheten og planmessig sørge for at alle blomsterbedene holdes pene gjennom sesongen. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Det er viktig at den som blir ansatt er løsningsorientert, og har god evne til å arbeide i team.

Hva kan vi tilby: Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende regulativ og tariffavtale. Veiledning og opplæring i stell av gravstedene. Pensjonsordning gjennom Halden kommunale pensjonskasse, av lønnen trekkes 2 % til pensjonsinnskudd. Kjøregodtgjørelse etter statens regulativ.

Du må: Ha førerkort klasse B og disponere bil. Beherske norsk både skriftlig og muntlig godt.

Søknadsfrist: 10. april 2019.

Kontaktpersoner: Adm. konsulent Liv Inger Haga tlf. 69 17 95 40 Økonomi- og personalleder Marianne Grinnbo 69 17 95 41

Søknad med CV, referanser, kopi av vitnemål og attester sendes: Halden kirkelige fellesråd, Os allè 13, 1777 Halden eller fellesraadet@kirkenshus.halden.no. Mrk. Gravstellarbeider.

Jan Ivar Andreassen Kirkeverge