Forsiden/Menighetskveld i Asak

Menighetskveld i Asak

publisert: 09. Mars 2019
14. mars kl. 19.30. Prost Kari Mangrud Alvsvåg: "Fra Krybben til korset gikk veien for deg". Denne kjente sangstrofen slår an tonen for denne menighetskvelden, og vi får innblikk i de lange linjene som påskebudskapet trekker opp for oss.

Påsken handler om den dramatiske uken fra palmesøndag til første påskedag, og det som skjedde med Jesus og disiplene. Men det som skjedde har også stor betydning for våre liv, og påsken er en fin tid for å fordype seg i det som skjedde, for å forstå at det var for oss Jesus døde på et kors og vant en seier som den tomme graven vitner om på første påskedag.

Som alltid avsluttes menighetskveldene med et enkelt kveldsmåltid, og det er anledning til spørsmål og samtale. Alle hjertelig velkommen!

Kjell Halvard Flø Sogneprest