Forsiden/Sangkveld i Tistedal 23. januar kl. 19.00

Sangkveld i Tistedal 23. januar kl. 19.00

publisert: 07. Januar 2019
«Sanger og salmer vi er glad i» er tema for neste sangkveld i Tistedal kirke. Sokneprest Gyda Hesla og professor emiritus Oskar Skarsaune forteller om sanger og salmer og gir innblikk i historien og betydningen denne sangskatten har.

Denne kvelden får du høre trekkspill og munnspill, men også orgel, piano, og du får høre spennende forklaringer og interessante fakta om sangene. Oskar Sakarsaune har skrevet flere bøker, og er nå aktuell med sin nye bok: "Etterlyst: Bergprekenens Jesus - har folkekirkene glemt ham" Sangkveldene i Tistedal har blitt en ny tradisjon til glede for mange. Kaffe og kringler hører også med til de faste ingrediensene, og sammen med gleden over å kunne synge i fellesskap er det en god oppskrift på en trivelig kveld.

Kjell Halvard Flø Sogneprest