Forsiden/Har du lyst til å bli konfirmantleder?

Har du lyst til å bli konfirmantleder?

publisert: 05. Desember 2018
Første helgen i februar skal Rokke, Berg og Halden menigheter dra på konfirmantleir. Vi vil gjerne ha med flere unge ledere. Kunne du tenke deg å bli med? Å være konfirmantleder er gøy, sosialt, lærerikt, spennende og hyggelig! Som konfirmantleder er du med på å gjøre konfirmanttiden til en minnerik opplevelse for konfirmantene, du blir kjent med flinke og trivelige mennesker og du får muligheten til å utfordre deg selv.

Helgen 1.- 3. februar drar vi på leir på Stenbekk i Sarpsborg. Vi vil gjerne ha med deg som kunne tenke deg å:

•  Hjelpe til med praktiske ting i løpet av leiren.
  •  Lede smågrupper / samtaleopplegg med konfirmantene.
  •  Kanskje få oppgaver knyttet til undervisning, kor, drama, teknikk eller andre akiviteter.

Senere i vinter skal vi lage en konfirmantmusical, og da vil vi også gjerne ha med unge ledere på de ulike gruppene!

For å bli med som konfirmantleder må du:

• Ha vært konfirmant selv.
  • Ha mulighet til å bli med på Lederkurskveld mandag 21/1 kl 18-21. (Det blir flere samlinger for ledere utover vinteren også, men denne første er obligatorisk for alle nye ledere som skal være med på leir.)
  • Bli med på leirledermøte tirsdag 29/1.
  • Ha tid og lyst til å være med.

Synes du dette høres spennende ut?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt!

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog