Forsiden/Et flerkulturelt møtested for kvinner

Et flerkulturelt møtested for kvinner

publisert: 01. November 2018
Våren 2019 kan by på formiddagssamlinger for kvinner fra alle kulturer! Vi fortsetter denne våren med formiddagssamlinger for kvinner på tvers av kulturer - med midler fra Opplysningsvesenets fond. I utgangspunktet var det utlyst midler til arbeid "for innvandrere, asylsøkere og flyktninger", og det er spesielt disse som står i fokus.
Her er terskelen lav: Dette er samlinger for kvinner, og tanken er å skape et møtested hvor man kan utveksle tanker og erfaringer fra livet på tvers av kultur og religion. Du som er kvinne er altså velkommen uansett hvor du kommer fra. Stedet er Os Allé 13, 3. etg.

Vi ønsker å lage et møtested for kvinner fra ulike kulturer, hvor vi kan:
  • gjøre ting sammen
  • snakke sammen
  • lære nye ting
  • ta opp aktuelle temaer

som

• mat
  • lokale tilbud
  • skolegang
  • helse
  • kultur

Vi har det sosialt og hyggelig, og vi får øvet på norsken vår. Kom og vær en del av fellesskapet! Se brosjyre under saken.

Samlinger våren 2019:

torsdager kl 12-14
31.01, 28.02, 28.03, 25.04, 16.05

Du trenger ikke melde deg på, men kontakt gjerne Diakon Hilde Finsådal på hilde.finsadal@halden.kommune.no eller tlf. 951 06 257.