Forsiden/Babysang

Babysang

publisert: 25. Oktober 2018
Bli med på babysang i Idd kirke. Oppstart 31.10.18 kl 11. Babysang passer for alle babyer fra 0 – ca. 12 måneder i følge med mor eller far.

Babysang er en enkel musikalsk hjelp for å stimulere og utvikle barnet ditt. Det er en flott mulighet til å friske opp gamle sangleker og barnesanger – i et hyggelig miljø sammen med andre småbarnsforeldre.

Fosteret har vært omgitt av lyder og rytmer i mors mage. Åndedrett, bevegelser og hjerteslag er barnets første uttrykksformer.
”Jeg kan ikke synge” sier vi ofte. Likevel er musikalsk utfoldelse viktig, og for ditt barn er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet og gjenkjennelse.

Påmelding via e-mail: ragnaristesund.hult@kirkenshus.halden.no eller pr. SMS/tlf. til  kateket og kursleder :  Ragna Ristesund Hult tlf. 93491954.
Kursavgift kr 150 inkl. CD og enkel servering.

Oversikt over kurssamlingene finner du som pdf-fil til nedlasting nedenfor.
Velkommen!

31. Oktober                Babysangsamling kl. 11.00-13.00

07. November            Babysangsamling

11. November            Delta på gudstjeneste i Idd kirke kl.11.00  (Utdeling av babysang-CD)