Forsiden/HELT KONGE!

HELT KONGE!

publisert: 08. Desember 2017
Hva skal du gjøre på planleggingsdagen 2. januar 2018? Vi har et tilbud til deg som er helt konge!

Trosopplæringen i Halden inviterer til Helt Konge, en spennende aktivitetsdag i Asak kirkestue. Bli med på lek og morsomme aktiviteter, ute og inne, og møt nye venner.

Når det er planleggingsdager på skolen, finnes det ofte ikke tilbud til barn og unge på dagtid. Som en del av kirkens satsing på barn og unge inviterer vi 1. og 2. klassinger (født 2010/11) til denne aktivitetsdagen.

Tirsdag 2. januar:

• Åpnet fra kl. 07.00 til 17.00 - program fra 08.00 til 16.00
  • Fremmøte og henting i Asak kirkestue (ved Asak kirke)
  • Pris: Kr 50,- (inkluderer tre måltider med drikke og hobbymateriell)

I julefortellingene møter vi de tre kongene og vismennene Kaspar, Melkior og Baltasar som fulgte stjernen den lange veien til Betlehem, for å se Jesusbarnet som var født. Det er fortellingen vi tar utgangspunkt i denne dagen.

Sammen med flere første- og andreklassinger kan du få være med på en spennende aktivitetsdag 2. januar. Barna får bli bedre kjent med kirken og lærer bibelfortellinger, sanger og bønner. Ved påmelding, husk å si fra om eventuelle matallergier eller annet vi trenger å vite.

Kontaktperson er kateket Ragna Ristesund Hult, som kan nås på ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no eller tlf. 934 91 954.

Påmelding innen 19. desember her: