Forsiden/Juniorkonfirmantene i Berg

Juniorkonfirmantene i Berg

publisert: 14. Januar 2019
Månedlige samlinger og ministranttjeneste i Berg kirke

Juniorkonfirmantene i Berg møtes i Berg kirke én onsdag i måneden etter skoletid (ca kl. 13:30 – 15:30). Vi spiser lunsj, leker, synger, dramatiserer, lærer ting om kirken og snakker sammen om Gud, livet, hverdagen, deg, meg og hverandre. Alle som har vært Tårnagenter inviteres til å være med, så fra og med vårsemesteret på 3. trinn er du velkommen til å være Juniorkonfirmant (det er selvfølgelig ikke et krav å ha vært med på Tårnagenthelgen!). Du kan være med helt til du når konfirmantalder.

Går du på Berg skole, er det bare å hoppe av skolebussen utenfor kirken og bli med på Juniorkonfirmantsamling! Går du på en annen skole hjelper vi gjerne til med transport. Ta kontakt, så finner vi en løsning.

I tillegg til etter-skoletid-samlingene får Juniorkonfirmantene opplæring i ministranttjeneste (prestens medhjelper i gudstjenesten) og tilbud om å være ministrant på flere gudstjenester i semesteret. Disse oppgavene er alt fra å være med i inngangsprosesjon, lese tekst, helle i dåpsvann, tenne dåpslys mm. Ministrantene har på seg ministrantkappe i gudstjenesten. Denne får man låne i kirken på de aktuelle søndagene.

Hvert semester har vi felles avslutning med Småtrolla i Berg (1-5 år). Til disse kveldene inviteres foreldre og søsken, besteforeldre og faddere. Småtrolla og Juniorkonfirmantene står for underholdningen. Det serveres mat og er loddsalg.

Se vedlagt dokument for semesterets datoer.

Velkommen som Juniorkonfirmant! Hilsen Kristin og Iselin (kontaktinformasjon finner du på høyre side av denne artikkelen)