Forsiden/Stell av gravsted på kirkegårdene i Halden kommune

Stell av gravsted på kirkegårdene i Halden kommune

publisert: 18. Februar 2016
Vi kan tilby deg fullt stell av ditt gravsted på sommeren. Blomsterbedet blir plantet og holdt pent igjennom hele sommeren. I tillegg til sommerstell kan vi tilby blomster til påske, lyng på høsten og granbar og krans til Allehelgensdag. Nyhet fra 2019 er at vi tilbyr deg å få pyntet gravstedet ditt med en blomsterbukett til 17. mai.

Legatgrav

På alle gravene vi steller blir det gravd ned en selvvanningskasse uten ekstra kostnad for graveier. Det blir optimale vekstforhold for blomstene og frodig og pent på gravstedet.

Vi tar i mot stell av alle graver så fremt det ikke ligger plate på gravstedet. Plate med hull, halvmåne eller hel plate må i tilfelle fjernes før vi kan overta stellet.

Det blir plantet sommerblomster, som for tiden er fuksia med lobelia som kantblomst eller isbegonia. Dette kan bli endret hvis det skulle være behov for det.

Pris for stell for 2019

(sommerstell settes i gruppe avhengig av størrelsen på blomsterbed/monument)

Sommerstell i liten gruppe kr. 2.150,-
Sommerstell i middels stor gruppe kr. 2.450,-
Sommerstell i stor gruppe kr. 2.800,-
Blomster til påske (bet. frist 25.03.19) kr.    200,-
Blomsterbukett til 17. mai kr.    250,-
Høstlyng kr.    200,-
Krans til Allehelgensdag kr.    200,-
Granbar kr.    200,-

Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut. Vi er å treffe på telefon 69 17 95 40 fra mandag til fredag.

Se også dokument med tilbud om gravstell nederst på siden. Kontorets åpningstid for publikum er:

tirsdag til fredag kl 10-14.

Bestilling av stell eller andre spørsmål kan også sendes på mail til fellesraadet@kirkenshus.halden.no

Fristen for å få avtalt stell på gravstedet er 25. mars 2019

Bestilling av gravstell

Gravstell kan bestilles av den som er registrert som fester av gravsted. Faktura sendes ut årlig. Avtalen løper til den sies opp.

Utover sommerstell av gravsted ønskes følgende (for prisliste, se annet sted på siden):