Forsiden/Småbarnssang i Asak kirkestue

Småbarnssang i Asak kirkestue

publisert: 04. Januar 2019
Torsdag 10. januar kl. 17.00 starter Småbarnssang opp i Asak kirkestue etter sommerferien. Småbarnssang er for alle barn fra 1-5 år i følge med voksne. Vi starter med en enkel middag kl. 17.00-17.30.

Deretter har vi en sangstund med enkle barnesanger, rim/regler og sangleker, der vi bruker enkle rytmeinstrumenter. Alle samlingene har også en samlingsstund med bibelfortelling, samt fri lek og tegnestund/hobby. Det er samlinger annenhver uke.

Terminliste våren 2019:

10. Januar                    Øvelse/Småbarnssamling

24. Januar                   Øvelse/Småbarnssamling

07. Februar                  Øvelse/Småbarnssamling

21. Februar                  VINTERFERIE

03. Mars                       Synge på Karnevalsgudstjeneste kl.11.00?

07. Mars                       Øvelse/Småbarnssamling

21. Mars                       Øvelse/Småbarnssamling

04. April                      Opptrinn for foreldre, søsken, besteforeldre, faddere

18. April                      PÅSKEFERIE

Asak familiesang koster kr. 50,- pr. barn pr. år.  Ta gjerne med naboen eller andre småbarnsmødre og -fedre. Middagen koster kr. 15,- pr. person.

Påmelding på mail:  ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no eller på SMS til Ragna.  Dersom dere skal ha middag sender dere også en SMS til Ragna 93491954.

Alle er hjertelig velkommen!

Bilde